Gezichtsbehandelingen

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. Huidcoach en specialist in huidverbetering Nicole weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft daadwerkelijk iedere huid een nieuwe kans! Geef ook jouw huid een nieuwe kans en stap eens vrijblijvend binnen bij Beautysalon Annou.

 • HANNAH XPERIENCE Total Package
  € 99,50
  Met deze behandeling wil ik jouw huid alles geven dat nodig is. D.w.z. een huidmeting, een compleet behandelplan, dat zelfs een bindweefselmassage of een trans6peel kan bevatten en zoveel meer. Deze Hannah Xperience Total Package is, afhankelijk van de tijd, incl. door jou gewenste modules als bijvoorbeeld harsen in het gezicht, epileren of verven.
 • HANNAH RIMPEL REDUCTIE
  € 109,50
  Met de gepatenteerde hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie worden rimpels en littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel kan huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% plaatsvinden. Deze behandeling wordt uitgevoerd door een hannah specialist in huidverbetering.
 • HANNAH Litteken behandeling 30 min.
  € 51,50
  Een littekenbehandeling bestaat doorgaans uit littekenmassage. Afhankelijk van het soort litteken is het doel van de littekenmassage de doorbloeding stimuleren, mobiliseren (de bewegingsvrijheid vergroten) of pijnvermindering. Bij het eerste bezoek vindt een intake plaats waarin een behandelplan wordt opgesteld.
 • HANNAH ACNE 50 min.
  € 64,50
  De hannah acne is een behandeling welke zich richt op  acne en probleemhuid. In deze behandeling ligt de nadruk op het activeren van de huid en daarbij het verwijderen van onzuiverheden.
 • HANNAH intense Treatment meets office Treatment 90 min.
  € 121,50
  Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens peelen en boosten van de huid door de Trans6peel in combinatie met het Phytopeeling Mask van Juliette Armand én de befaamde hannah bindweefselmassage toe te passen. Deze combinatie zorgt voor een zeer krachtige doorbloeding en een intens gepeelde huid. Door de huid van tevoren te behandelen met de Phytopeeling Mask zal het sterk peelende effect van de Trans6peel intensiever worden en de doorbloeding nog krachtiger. Deze behandeling is dan ook alleen geschikt voor de “gevorderde” hannah gebruiker met een verhoornde en/of onzuivere huid. Littekens als gevolg van acne zullen verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor onzuiverheden verminderen. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en gladder is. Hyperpigmentatie kan hiermee ook effectief worden aangepakt.

Mijn salon is aangesloten bij de Huidprofessional en ik beschik over een acne specialisatie, hierdoor is het mogelijk om de acne behandelingen vergoed te krijgen.

 • Thavma Therapie - Thavma Therapy
  € 120,00
  Ben je op zoek naar een waardig Botox alternatief? Deze behandeling bied de oplossing!
  De Thavma Therapy is een complete, professionele gezichtsbehandeling dat expressierimpels remt die zich vormen door spiercontracties en/of worden veroorzaakt door biologische veroudering, waardoor de stevigheid en uitstraling van de huid kan worden hersteld.

  Maar hoe zit het met de lijnen die er al zijn? De geavanceerde therapie helpt ook om je bestaande fijne lijntjes glad te strijken en biedt extra bescherming tegen biologische veroudering door tijd en fotoveroudering als gevolg van beschadiging door de zon.

 • Thavma Therapie - Halve kuur van 5 behandelingen
  € 540,00
 • Thavma Therapie - Hele kuur van 10 behandelingen
  € 990,00
 • JULIETTE ARMAND - Acne Therapie BHA peeling:
  € 81,50
  Krijg grip op acne!
  Een efficiënte en betrouwbare behandeling bij acne. De producten in deze therapie bevatten werkstoffen die de groei van de bacterie welke acne veroorzaakt remt en ook littekentjes en donkere vlekjes verminderd.
 • JULIETTE ARMAND -Apocalypsis Acne Intensief:
  € 91,50
  Reken af met acne!
  Een intensieve behandeling bij acne, helpt talgafscheiding te verminderen en de huid minder te laten glimmen.
  De Apocalypsis Acne Intensief pakt ook de vette huid aan.
 • JULIETTE ARMAND - Apocalypsis Exfoliation* Boost:
  € 105,50
  Geef je huid een intense oppepper!
  Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium diepe peeling.
 • JULIETTE ARMAND - Apocalypsis Exfoliation* Total Package:
  € 176,50
  Stel cosmetische ingrepen uit!
  Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium diepe peeling. Deze behandeling is incl. nabehandeling na 5 dagen.
 • JULIETTE ARMAND - Whitening:
  € 91,50
  Pak overmatige pigmentatie effectief aan!
  Bestrijd verkleuringen met deze effectieve huidbehandeling!
 • JULIETTE ARMAND - Office Treatment:
  € 73,50
  In drukke tijden is het soms lastig om een moment voor jezelf te vinden.
  Met de Office Treatment is dat verleden tijd, want deze behandeling is een korte intensieve boost voor je huid.

* Exfoliation is perfect voor de huid met fijne lijntjes, oneffenheden en ouderdomsvlekjes.

KUURVERBAND

Wil je meer zichtbaar resultaat, en wil je je huid structureel, causaal en langdurig verbeteren? Ik heb speciale tarieven voor behandelingen in kuurverband! Vraag ernaar in de salon. Ik vertel je er graag meer over!

Overige gezichtsbehandelingen

 • Epileren/ shapen van de wenkbrauwen
  € 18,75
 • Wenkbrauwen of wimpers verven
  € 18,75
 • Wenkbrauwen en wimpers verven
  € 31,75
 • Wenkbrauwen verven en epileren
  € 31,50
 • Verven wimpers en bovenlip harsen
  € 31,50
 • Verven wimpers, wenkbrauwen en epileren
  € 45,50
 • Harsen bovenlip
  € 15,75
 • Harsen kin
  € 18,25
 • Harsen bovenlip en kin
  € 31,50
 • Verwijderen Milia (gerstekorrel)
  v.a. € 17,50
 • Coaguleren per 15 min.
  € 49,50
  Couperose, adertjes in het gelaat, steelwratjes, pigment-, ouderdomsvlekjes, kleine vetbultjes.

Cosmetische Behandelingen

Heb je last van:

 • Overmatig en/of ongewenst transpireren
 • Migraine of hoofdpijnklachten
 • Rimpels die je ouder doen lijken
 • Een vermoeide blik
 • Lijntjes boven de mond

Of wil je graag een zachtere gelaatsuitdrukking…

Ik bied je cosmetische behandelingen met Injectables (Botox en Hyaluronzuur) aan. Cosmetisch arts, dr. Isabella Savic, is een expert in de behandeling van rimpels en geeft je tijdens een vrijblijvend consult graag uitgebreid advies. Het is eveneens mogelijk om direct te starten met de behandeling. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden!

Ben je zwanger? Gefeliciteerd!! Ik heb speciale behandelingen gericht op ontspanning voor jou en je baby

Super Mommies to be!

Pregnancy Facial 50 min € 66,50

 • O.a Reiniging, warme kompressen, heerlijk passend masker en een afsluitende massage

Huidverzorging bij mensen met kanker

Omdat ik mij realiseren dat gezondheid niet vanzelfsprekend is…

Helaas komt kanker bij steeds meer mensen voor. Als je de diagnose kanker krijgt stort de wereld even in. Je krijgt te maken met een enorm scala aan onderzoeken, behandelingen, onzekerheden en heel veel afspraken. Wellicht voelt dit als een achtbaan waar je niet uit kunt.

Speciaal voor jou heb ik bij de Anbos een training gevolgd om je in deze moeilijke periode in je leven toch een mogelijkheid te bieden om even te ontspannen in een ambiance waarin wij jou de juiste benadering en een passende (huidverzorgende) behandeling kunnen geven.

Maar ook als je de partner/ moeder/vriendin bent van iemand met deze diagnose is het soms moeilijk om even de tijd voor jezelf te nemen. Jij bent immers zeker zo belangrijk! Je functioneert als steun en toeverlaat, maar ook jij moet op zijn tijd even kunnen ontspannen om je gedachten te kunnen ordenen. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden! Ik sta je graag te woord.

Samenwerking met José

Sinds oktober 2021 zijn wij een samenwerking aangegaan met José. José heeft haar eigen visagie bedrijf, Indah Visagie, en zij kan je voorzien van de mooiste make-up voor bijvoorbeeld je trouwdag, speciaal feest of gewoon als je net wat extra’s nodig hebt op het gebied van make-up! Mocht je van José gebruik willen maken, dan hebben wij leuke samenwerkingsacties!

Vraag ernaar in de salon.