Goldea Health

Deze supplementen zijn van Nederlandse bodem, is 100% puur en zuiver en bevatten geen onnodige en kunstmatige of synthetische toevoegingen. Daarnaast worden deze supplementen wetenschappelijk ondersteund door Orthomoleculair onderzoek. Wij bieden hierdoor dan ook een passend supplementen- en desgewenst voedingsadvies voor jouw (huid) probleem.

Met de producten van Goldea Health ben ik weer een stap verder in mijn missie om iedere huid en gezondheid te verbeteren. Dit kan zowel door van buitenaf met de juiste behandelingen in mijn behandelstoel als jouw inspanning door de juiste producten afgestemd op jouw specifieke (huid) wensen thuis. Maar we weten allemaal dat dit lang niet altijd voldoende is. Soms heeft ons lichaam meer nodig. Dit kunnen we nu ondervangen door de voedingssupplementen van Goldea Health te gaan gebruiken. En dan niet iets algemeens, maar echt toegespitst op jouw lichaam en behoeften.

Denk hierbij aan supplementen welke ondersteuning bieden tegen huidveroudering, acne, slechte huidconditie, vermoeidheid, slechte darm- en blaasflora, maar ook om je meer energie te geven, beter te slapen, ondersteuning te bieden bij het afvallen, stress te verminderen en je gezichtsvermogen te ondersteunen. Maar ook hormonale schommelingen en ongemakken kunnen we hiermee ondervangen!

Ervaar jij helemaal geen huid- en/of lichamelijke problemen? Dat is super fijn, maar ook dan heeft je lichaam meer nodig dan jij op het eerste gezicht zal verwachten. Een Vitamine C, Omega 3 of een goede multivitamine is altijd een goed idee. Je lijf zal je dankbaar zijn!

Ben je benieuwd welke supplementen een goede aanvulling zouden kunnen zijn op jouw dagelijkse behoefte? Stuur mij gerust een berichtje of maak een ( online) afspraak, ik vertel je graag meer!