Nicole Tammenga

Saloneigenaresse | Schoonheidsspecialiste | hannah specialist in huidverbetering

Sinds 2001 heb ik mijn eigen salon. Deze bestond destijds uit een zonne- en nagelstudio. Na het volgen van diverse opleidingen om mijn salon uit te breiden, merkte ik dat ik de behoefte had om een totaalplaatje voor mijn klanten neer te zetten. Ik heb toen de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste gevolgd en merkte dat dit was waar mijn passie lag. De zorg, het persoonlijke contact met de klant, geven mij veel voldoening. Het was voor mij dan een logische stap om mij na mijn diplomering verder te gaan specialiseren en diverse vakdiploma’s te behalen.

Door met hannah te gaan werken, kreeg ik nog meer kennis en kunde op het gebied van huidverbetering en word ik dagelijks geïnspireerd om mijn kennis up-to-date te houden. Ook het volgen van diverse trainingen en cursussen dragen hieraan bij, zodat ik mijn klanten het allerbeste op het gebied van huidverbetering kan geven en mijzelf kan onderscheiden. Met het behalen van mijn diploma voor hannah Rimpel Reductie Therapie, mag ik mijzelf specialist in huidverbetering noemen. Hierdoor kan ik de klant nog meer bieden op het gebied van huidverbetering, mijn specialiteit.

Naast mijn team werken wij met stagiaires. Ik vind het heel erg leuk om mijn passie en ervaring over te brengen op schoonheidsspecialisten in opleiding.

Met elkaar staan wij voor je klaar om jou net dat beetje meer te geven. Wees welkom!

Nicole Tammenga